Logo

Puhelin: 0504386771 | Sähköposti: riku@koodinikkari.fi

Koodinikkarilta saat sitä, mitä tilaat!

Yksilöllinen graafinen ilme
Verkkosivuston ulkoasu suunnitellaan kaikilta osin sinua miellyttäväksi.
Esteetön rakenne
Esteettömien verkkosivujen käyttäminen onnistuu vaivattomasti kaikilta käyttäjäryhmiltä. Verkkosivut toimivat kaikilla verkkosivujen selailuun tarkoitetuilla laitteilla. Suunnittelutyössä on huomioitu myös verkkosivujen lukemiseen käytettävät apuvälineet. Esteettömät verkkosivut ovat selkeät ja teksti on helposti ymmärrettävää.
Esteettömiä verkkosivuja rakentaessa otetaan huomioon mm. seniorikäyttäjät, kuulo- ja näkövammaiset sekä käyttäjät, joilla on motorisia tai kognitiivisia rajoitteita.
Kun verkkosivusto suunnitellaan alusta lähtien esteettömäksi, ei siitä synny mitään lisäkustannuksia. Esteettömyys tuo pelkästään lisäarvoa!
Kaikki haluamasi toiminnallisuudet
Sivustolle rakennetaan kaikki haluamasi toiminnallisuudet kuten esimerkiksi lomakkeet, kuvagalleriat tai kalenterit.
Sisällön syöttö
Voit itse luoda verkkosivujen sisällöt ja Koodinikkari lisää ne sivustolle. Halutessasi Koodinikkari myös oikolukee ja avustaa sisällön kirjoittamisessa.
Hakukoneoptimointi
Sivuston rakenne suunnitellaan aina hakukoneet huomioiden. Koodinikkari auttaa sinua myös luomaan sellaista sisältöä, että hakukoneetkin osaavat sitä arvostaa.
Sisällön päivitys sivuston julkaisemisen jälkeen
Jos haluat päivittää verkkosivujen sisältöä itse, Koodinikkari rakentaa sivustolle juuri sinulle sopivan sisällönhallintaosion. Satunnaiset sisältöpäivitykset voit huoletta jättää Koodinikkarin vastuulle, ilman lisäkustannuksia.

Esimerkkejä hinnoittelusta

Hinta määräytyy aina yksilöllisesti työmäärän mukaan. Nämä esimerkkihinnat ovat suuntaa antavia. Hintoihin lisätään alv 24%.

Pienet kotisivut

1-2 sivua + yhteydenottolomake

Kuukausimaksu 20€
Rakentamismaksu 200€

Laaja verkkosivusto

Runsaasti sivuja ja toimintoja + räätälöity sisällön päivitys

Kuukausimaksu 30€
Rakentamismaksu 750€

Kehitettäänkö jotain uutta ja erilaista?